Frågor

VATTEN I LUNGSÄCKEN!

Jag har fått det sedan ca nästan 2 år tillbaka av min husläkare, jag undrar hur får man det, varför, läkaren har skrivit ut en massa tabletter, bl. a, morfin föst 10mg sedan 20.mg, jag frågade hur detta kommer sig, svaret var att det måst man sticka in en nål och tag prov på vätskan för att veta var det kan vara, men jag fick ett konstigt svar på vad kan det bero på, CANCER sade läkaren med hög stämma, jag blev stum, kom mej inte fråga om det var så att jag hade det?
Har haft många lunginflammationer, 22 st., jag har kört distrumstion i Sthlm innerstad dagligen, till daghem med fryst mat i potionspakade, om 2-4-6 .
på sommaren solen gassade, då hade vi ingen AC i bilen, utan rutorna nervevade och takluckan öppen, nästan 35-30 +i hytten, så in där bak i frysen-20, plocka dessa pakten, bärandes dumt nog mot bröstet,.
min semester inföll alltid i september, och då mina lunginflammationerna, varje år, kunde bara diffas på någon dagar, annars blev det alltid så.. PÅ Huddinge sjukhus var jag igenkännandes, alla sa nu kommer vår lugn. p .patiens, välkommen att fira din semestern med oss!
Varit på Karro för detta, det togs ryggvätske prov, för annar men även detta, varför vet jag inte, och har heller aldrig fått något svar var det var för och om det var bra el dåligt, har frågat, svaet blev, ente klart ännu, sedan glömde jag bort detta, jobbade vidare. kan ni svara på mina frågot treo?

Svar

Hej!

 

Vi förstår att du undrar varför du har vatten i lungsäcken och varför du får upprepade lunginflammationer. Det är såklart viktigt att du får diskutera detta med en läkare. Vi kan tyvärr inte svara på dina frågor utan det måste du göra med din läkare göra. Du kanske kan be att din läkare på vårdcentralen förklarar för dig. Skriv gärna upp dina frågor innan då det är lätt att glömma bort det man önskar diskutera.

Med vänlig hälsning

Cancerrådgivningen