Frågor

Utslag på brösten

Min läkare har aldrig skådat utslag son jag har på brösten, även överläkare och andra har kollat dessa, från början tänkte dem skabb. Visade sig att de inte var det. Min läkare har sagt att det inte är cancer men inga tester är gjorda. 4 biopsider tagna för andra sjukdomar. Har äntligen fått gjort mammografi som inte visade något.
Men klådan och smärtan är outhärdlig, har ätit mediciner,penicillin, och flera olika krämer som inte hjälper. Har haft huvudvärk mellan varven. Sedan augusti har detta pågått. Idag upptäckte jag vätska från brösten gul-grön.
Återkom gärna.

Svar

Det låter verkligen som du har det besvärligt. Så bra att du blivit ordentligt undersökt med mammografi. Det är inte ovanligt med vätska från bröstvårtorna som normalt kan ha den färg som du beskriver. Om vätskan är blodig eller brunaktig kan det vara ett symtom på bröstcancer.

Hoppas att detta är svar på dina frågor. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du har fler funderingar eller behöver stöd. Det går även bra att ringa oss på telefon 08-123 138 00.

Vänliga hälsningar Cancerrådgivningen