Frågor

Eosinofil gastrointestinal

Hej Jag har varit sjuk i minst 15 år av olika sjukdomar olika diagnoser och ingen läkare som tar mig på allvar. Jag har alltid legat högt och över värdet på LD prov gar jag set. Vad betyder det? Har haft malignt melanom I ansiktet. Har haft magkatarr i ca 15 år med omoprasol dagligen. Har nu fått ett bråk på magmunnen 4cm. Har ständigt urininfektion har ständigt nästäppa och blir ofta hes. Har gått ner 12kg på 6 månader nu ingen aptit, diarre. Öron sus i båda öronen. Dimsyn. Feber varannan dag. Torr I munnen och dricker massa vatten men hjälper inte kissar mycket. Yr i huvudet och huvudvärk. Ont i leder och känner mig sjuk hela tiden. Sömnproblem fast jag har sömntablett. Har börjat sluddra ibland. Nu har jag ont i njurarna och äggstockarna. Har ofta nån infektion tex svamp,urininfektion eller lungorna eller hals. Har haft dengufeber och covid minst 2 gånger vad jag vet. Har hjärtklappning och ibland högpuls ca 168 efter nån minut 49. Svettas varje natt så jag får byta säng och kissar på nätterna. Vad ska jag göra när inte min läkare vill lyssna på mig? Han tror att jag lider av stress och ångest vilket jag gjorde förut men har inga tabletter för det och är alltid glad och kan koncentrera mig nu. Har fått diagnosen PTSD och ADHD Min mamma har malignt melanom och haft propp i hjärnan haft myomer stroke och min pappa har sömnapne cancer i urinblåsan och prostatan har även pacemaker och opererat för bråck magmunnen och har diabetes och reumatiska besvär även farmor, farfar och morfar har haft cancer. Min bror dog 44år i inre stress av hjärtat på 1 vecka utan att ha varit sjuk nån gång.
Mhv Pernilla Thelander

Svar

Hej
Det låter jobbigt med alla dina symtom som du har. Viktigt att veta att det är fritt vårdval så du kan byta vårdgivare. Hoppas att du hittar någon som tar dig på allvar.
Förhöjt LD är tecken på cellsönderfall. Det kan man ha vid många tillstånd, infektioner t ex. Det är ett ospecifikt prov.
Vänliga hälsningar
Cancerrådgivningen